Par jaunāko interneta zvaigzni kļuvusi kāda tetovēta modele vārdā Sāra X (attēlā), kura prot savas krūtis kratīt Volfganga Amadeja Mocarta mūzikas pavadījumā.

Serenādi kamerorķestrim Eine kleine Nachtmusik Mocarts komponējis 1787. gadā, bet video fragmentā tiek atskaņots Vīnes Filharmoniskā orķestra 1936. gada ieraksts.

Video sižets strauji kļuvis ļoti populārs, un video krātuvē YouTube divu dienu laikā to noskatījušies gandrīz trīs miljoni cilvēku.

Lai gan daudzi komentētāji apšauba, ka šāda gravitācijas mānīšana ir iespējama, Sāra to komentē šādi: "Lai gan mani pupi ir mākslīgi, video ir īsts. Es raustu savus krūšu muskuļus, un tie kustina manus implantus".

Taču izlutinātie video skatītāji izvirza dažādas teorijas, ka Sāras krūtis kustās ar elektriskā šoka vai dažādu dīvainu ierīču palīdzību.

"Esmu tetovēta dīvaine ar greizu humora izjūtu. Es pati sevi nekad neuztveru nopietni. Modele, ārštata blogere un modeļu koordinatore mājaslapā Tetovēts un seksīgs," - tā sevi raksturo jaunā interneta zvaigzne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!