Foto: Publicitātes foto
Atzīmējot Valentīna dienu, vieni gatavo kūciņas sirds formā un ved mīļoto romantiskās vakariņās, bet citi izvēlas krietni vien atraktīvākās nodarbes, piemēram, izģērbjas un ar gumijām lec no vagoniņa.

To, ka jaunība, mīlestība un trakums iet roku rokā, pierādījuši deviņi pārgalvīgu mīlnieku pāri, kuri, apliecinot savas jūtas un uzticēšanos viens otram, kopā devās pretī bailēm un izaicinājumam - spītējot skarbajiem ziemas apstākļiem, jaunieši kaili izlēca ar gumiju virs aizsalušās Gaujas.

Organizatori bija radījuši arī svētkiem atbilstošu noformējumu - katram lēcējam bija pūkainas stringbiksītes un pūkainas drošības jostas. Lēciens pa pliko prasīja ne tikai lielu emocionālo uzdrīkstēšanos, bet arī fizisko izturību, jo katram lēcējam kailam bija jāpavada apmēram 15 minūtes - sagatavošanās, lēciens, nokļūšana līdz piezemēšanaas vietai.

"Neraugoties uz ziemas apstākļiem, atsaucība šai akcijai bija tik liela, ka nācās veikt izlozi! Tas tikai pierāda, ka cilvēki ir izslāpuši pēc neordinārām un trakām aktivitātēm, lai padarītu savu ikdienu krāsaināku. Iemīlējušies, traki un kaili - tādi bija jaunieši, kuri uzdrīkstējās piedalīties piedzīvojumā!

Kā atzina dalībnieki, šis viņiem bija fantastisks piedzīvojums, ko atcerēties visam mūžam un pilnīgi netipiska aktivitāte, ko paveikt kopā ar savu otro pusīti," atzinis pasākuma rīkotājs Juris Nečajevs.

Pliko lēcienu organizēja Bungee.lv, kas lēcienus ar gumiju nodrošina jau 25 gadus. Katru gadu ar gumiju izlec ap 3 000 aktīvu cilvēku. Lēcieni notiek no 1. maija līdz 31. oktobrim Siguldā, no Gaisa trošu vagoniņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!