Foto: Vida Press

Modrie paparaci, kas viesnīcu impērijas mantiniecei Parisai Hiltonei seko ik uz soļa, pamanījušies nofotografēt, kā viņa savā sarkanajā Ferrari automašīnā, pati braucot piestūrēs, smēķē marihuānas kāsīti.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Hiltone ar kāsīti mutē gaišā 14. jūnija dienas laikā braukusi pa Losandželosas ielām, turklāt darījusi to, "it kā tā viņai būtu itin ikdienišķa nodarbe".

Šī nebūt nav pirmā reize, kad Hiltone pieķerta ar marihuānu, taču ne publiska kaunināšana medijos, ne draudi no varas iestādēm 32 gadus veco bagātnieci nespēj no šī netikuma atradināt.

Viens no kuriozākajiem incidentiem šajā sakarā bija 2010. gada pasaules futbola čempionāta laikā DĀR, kad viņa tika izraidīta no Nelsona Mandelas vārdā nosauktā stadiona, kur Brazīlijas un Nīderlandes mača laikā tribīnēs smēķēja marihuānu.

Taču toreiz potenciālais skandāls noklusa ļoti ātri. "Es varu apliecināt, ka notikušais ir tikai pārpratums un pīpētājs bija kāds cits cilvēks netālu no viņas," ar šādiem viņas preses pārstāvja vārdiem lieta tika izbeigta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!