Foto: https://www.instagram.com/lauraloucrane/
Ārzemju mediju un sociālo tīklu lietotāju ievērību izpelnījusies 22 gadus vecā britu izcelsmes sērfotāja Laura Kreina (attēlā), kuru pasaule gandrīz vienprātīgi pasludinājusi par vienu no skaistākajām un seksīgākajām sērfotājām uz zemeslodes.

Kā vēsta mediji, Laura dzīvo Portugālē, kuras piekraste, kā zināms, ir Eiropas sērfotāju paradīze. Simpātiskās meitenes gaitām iespējams sekot līdzi ar sociālo tīklu starpniecību, un viņas "Instagram" foto blogs līdz šim ieinteresējis vairāk nekā 73 tūkstošus sekotāju.

Lauras dzīvesstils burtiski apbūris pasauli – sociālo tīklu lietotāji nebeidz vien priecāties par viņas skaistajām bildēm, un par sērfotāju raksta tādi ietekmīgi mediji kā "The Independent", "Business Insider" un vēl daudzi citi.

Laura ir dzimusi un uzaugusi Bristolē, savukārt uz sērfa dēļa viņa pirmo reizi mūžā uzkāpusi 11 gadu vecumā. Šī sporta veida pamatus meitenei iemācījis tēvs, un 13 gadu vecumā viņa jau sākusi piedalīties sacīkstēs, gadu vēlāk kļūstot par britu čempioni.

Drīz pēc pirmajiem panākumiem nācis piedāvājums no "Billabong", ar kuru Laura noslēgusi līgumu, iegūstot iespēju apceļot pasauli un sērfot skaistākajās pludmalēs, paralēli to visu dokumentējot sociālajos tīklos.

"Mūsdienās sērfotāju aprindās sievietēm ir lielākas iespējas nekā agrāk. Kādreiz meitenes vilka platus peldšortus, bet tagad sērfo piemīlīgos bikini un beidzot atļaujas izskatīties pēc meitenēm," "Business Insider" stāstījusi Laura.

Tiesa, pēdējā laikā Laura sacīkstēs vairs nepiedalās, jo viņa nevēlas ieslīgt rutīnā. "Ar laiku sērfošana kļuva vairāk par darbu nevis kaislību, bet man tā vienmēr ir bijusi kaislība, nevis darbs," sacījusi Laura.

Tā kā sērfotājas "Instagram" foto blogam ir vairāki desmiti tūkstošu sekotāju, tikai likumsakarīgi, ka Laura kļuvusi arī par "Instagram" modeli, un apslēptā reklāma viņas publicētajās bildēs ir labs veids, kā piepelnīties. Tiesa, meitene uzsvērusi – viņas prioritāte tomēr esot sērfošana, nevis pozēšana.

We went on a road trip it was lit ⚡️ @theneverlandboys.co

A post shared by Laura Crane (@lauraloucrane) on Sep 11, 2017 at 2:19am PDT

You'll find me at the beach %90 of all the time ... so that's %100 of the time laura ? 💦🏄🏼‍♀️💕

A post shared by Laura Crane (@lauraloucrane) on Sep 9, 2017 at 5:56am PDT

Taking naps sounds so childish I like to call them horizontal life pauses ! 💜💦 p.c @theneverlandboys.co

A post shared by Laura Crane (@lauraloucrane) on Sep 8, 2017 at 2:21am PDT

s u m m e r f e e l s l i k e t h i s ! 📸 @theneverlandboys.co

A post shared by Laura Crane (@lauraloucrane) on Sep 7, 2017 at 3:19am PDT

Livets häng på livets ställe! P.c @theneverlandboys.co

A post shared by Laura Crane (@lauraloucrane) on Aug 26, 2017 at 2:26am PDT

Sneaky lil skrt skrt ! 🦑

A post shared by Laura Crane (@lauraloucrane) on Aug 18, 2017 at 12:33pm PDT

5 times alive 3 ! 👋🏼

A post shared by Laura Crane (@lauraloucrane) on Aug 5, 2017 at 4:39am PDT

I like you .... because you're as weird as me ♥️

A post shared by Laura Crane (@lauraloucrane) on Jul 24, 2017 at 8:02am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!