Foto: Facebook.com/tyler.walker.1000
Daudzi ļaudis, nostalģisku jūtu vadīti, atdzīvina gadiem vecas ģimenes albuma fotogrāfijas un pozē gluži kā bērnībā, ļaujot novērtēt, kā laika zobs izmaina cilvēkus. Tiesa, jābūt ļoti piesardzīgiem, izvēloties, kādu mometuzņēmumu rekonstruēt, jo internets neko nepiedod.

Pretrunīgu novērtējumu izpelnījies kāda puiša Tailera Vokera atjaunotais bērnības dienu foto. Jauneklis mūsdienās rekonstruējis bildīti, kurā viņš, būdams zīdainis, pavisam plikiņš vannojas kopā ar savu tēti.

Pieaugušais Tailers kails kopā ar tēvu nesen atkal plunčājies vannā, un sociālo tīklu lietotāji gandrīz vienprātīgi atzinuši – bērnības foto atdzīvināšana mūsdienās padevusies visai neveiksmīga un divdomīga.

Tailers ar abām fotogrāfijām aizvadītās nedēļas izskaņā padalījies sociālajā tīklā "Facebook", un dažās dienās viņa veikums kļuvis par virālo sensāciju.

Tiesa, komentāru sadaļā dominē viedoklis, ka viņam tomēr labāk būtu vajadzējis izvēlēties atdzīvināt kādu citu kadru, jo zīdainis ar tēti vannā – tas ir jauki, savukārt divi pieauguši vīrieši – pagalam divdomīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!