Šonedēļ par vienu no karstākajiem tematiem Latvijā kļuvusi divu Lamborghini auto nosvilšana daudzdzīvokļu kompleksa Skanstes virsotnes stāvvietā. Tagad publiskots video no spēkratu aizdedzināšanas brīža.

Par video nonākšanu atklātībā parūpējies Kaspars Caune, kurš Latvijā gādājis par Lietuvā reģistrētajiem smalkajiem auto.

"Tā izskatījās, kad spridzināja. Ja kāds palīdzēs viņu atrast un sodīt, saņems 10 000 eiro atlīdzību no kompānijas, kam pieder automašīnas," Caune vēstījis pie video savā Facebook profilā.

Jau vēstīts, ka trīs smalkie auto – divi Lamborghini un viena Toyota Land Cruiser automašīna – deguši naktī uz pirmdienu, 25. aprīli.

Kā portālam Delfi pastāstīja Valsts policijas preses pārstāve Diāna Lūkina, sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta 2. daļas – par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu dedzinot.

Par to var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Drīz vien pēc ziņas nonākšanas medijos vērīgākie pamanīja, ka Lamborghini izmantots grupas Olas videoklipā, kā arī dārgās mašīnas saistītas ar seksa eksperta Edgara Toretto svītu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!