Foto: Privātais arhīvs

Pirmdien, 25. aprīlī, daudzdzīvokļu nama Skanstes virsotnes iedzīvotāji kļuva par lieciniekiem ekskluzīvu Lamborghini markas automobiļu degšanai pazemes autostāvvietā. Kā DELFI Izklaidei ziņo auto eksperti, ar vienu no braucamajiem zīmēties bija iecienījis arī slavenais Edgars Toretto (attēlā) un viņa svīta.

Kā ziņo DELFI Auto, naktī uz pirmdienu pazemes autostāvvietā degušas trīs smalkas automašīnas – divi Lamborghini un viena Toyota Land Cruiser. Uz ziņu ātri reaģējuši pašmāju smalko spēkratu fani un Latvijas BMW īpašnieku vortāla Bmwpower.lv lietotāji.

Ļaudis aši sazīmējuši, ka nodegušais Lamborghini Gallardo Spyder ir tas pats auto, ar kuru izrādīties bija iecienījusi pašmāju šovmeņa Toretto svīta. Kā DELFI Izklaidei ziņo kāds automašīnu mīļotājs un Toretto svītas fans, bildēs un video, kurās eksperts izrādās ar greznību, redzami tieši tāda paša modeļa braucamie, turklāt arī numurzīmes sakrīt.

Eksperts smalkajā auto pozējis jau pagājušajā vasarā, stāstot par savu grezno dzīvesveidu. Tiesa, Toretto pārstāve toreiz neslēpa, ka spēkrats nav paša šovmeņa īpašums – eksperts braukājot ar draugiem piederošiem auto.

Smalkais Lamborghini iemūžināts īpašā foto sesijā, kurā kopā ar Toretto pozējusi arī dizainere Kristīne Deimon.

Valsts policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta 2. daļas – par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu dedzinot.

Tikmēr Latvijas auto draugi virtuālajā vidē sāk diskutēt par to, ka ar Toretto svītu saistītās automašīnas šķiet teju nolādētas. Nācija vēl nav aizmirsusi svītas dārgā BMW skandalozo zādzību pērnā gada rudenī, kad jau notikusi nākamā nelaime ar seksa ekspertam tuvu spēkratu.

Auto draugi izpētījuši to, ka abi spēkrati vispār ir ļoti pazīstami Latvijas šovbiznesā - tie esot filmējušies arī apvienības Olas klipos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!