Foto: Kadrs no video

Pašmāju radošās apvienības EDART.TV pārstāvji savus daiļrades cienītājus iepriecinājuši ar jaunu video, kurā sniegts ieskats divu Rīgas ielu zēnu – Miša un Daņika (abi attēlā) – ikdienas dzīvē, un arī šoreiz sižetā netrūkst dažādu piedzīvojumu.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā gadā EDART.TV komanda aizsāka stāstu sēriju par diviem ielu zēniem, kuriem ikdienā nākas sastapties ar dažādām grūtībām un cīnīties par izdzīvošanu skarbajā pilsētvidē.

Vairākus mēnešus par Mišas un Daņika gaitām nebija nekādu ziņu, taču beidzot publicēta dokumentālās īsfilmu sērijas jaunākā epizode. Tajā iespējams sekot līdzi notikumiem, kas iemūžināti pērnā gada novembrī.

Video atspoguļots, kā Miša un Daņiks gatavojušies Latvijas Neatkarības dienai un izraudzījušies piemērotāko alkoholu svētku sagaidīšanai. Tāpat skatītājiem iespējams novērtēt, kā notiek parādu piedziņa un citas ikdienišķas lietas abu ielu puiku dzīvē.

EDART.TV komanda sola, ka drīzumā skatītāju novērtējumam tiks sniegta ielu puiku trešās sērijas otrā daļa, kurā tiks parādīts, ka Miša un Daņiks svinēja 18. novembri.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!