Foto: Instagram.com/o_neveselaya/
Daļā sabiedrības iesakņojies maldīgs priekšstats, ka skaistas sievietes ir dumjas, jo dzīvē nevar dabūt visu – ja esi daiļa, tātad ar gudrībiņu nevari lepoties. Šo mītu lauzusi Oksana Ņevesolaja (attēlā) no Minskas, kuru interneta lietotāji pasludinājuši par, iespējams, seksīgāko matemātikas skolotāju pasaulē.

Pirms neilga laika sociālajos tīklos parādījās sižets, kurā kāds skolēns bija iemūžinājis Oksanu mācību stundas laikā. Video ātri vien kļuva par virālo sensāciju, un matemātikas skolotājas daile tik ļoti sajūsminājusi interneta lietotājus visā pasaulē, ka par viņu raksta tādi izdevumi kā "The Daily Mail", "Mirror" un daudzi citi.

Oksana aktīvi darbojas sociālajos tīklos. Labā ziņa – matemātikas skolotāja nekautrējas publicēt bildītes, kurās viņa iemūžināta bikini, piemīlīgus selfijus un citus mūsdienu "Instagram" modelēm raksturīgus momentuzņēmumus.

Ārvalstu mediji vēsta, ka īsā laikā pamatīgi pieaudzis Oksanas atbalstītāju un virtuālo sekotāju pūlis. Tā, piemēram, viņas "Instagram" foto blogs ieinteresējis vairāk nekā 221 tūkstoti šī sociālā tīkla lietotāju.

Tiesa, ziņas par Oksanas gaitām un privātās dzīves detaļām ir skopas, jo par seksīgāko matemātikas skolotāju pasludinātā daiļava pagaidām nav sniegusi intervijas medijiem, taču šī noslēpumainība nav mazinājusi sociālo tīklu lietotāju sajūsmu.

Первые поздравления с ещё не наступившим Днём Рожденья😋🐥🎊

A photo posted by •Oksana Neveselaya• (@o_neveselaya) on Sep 21, 2016 at 1:27am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!