Foto: Privātais arhīvs

Nesen sabiedrību satrauca kāda 21 gadu veca sieviete Žasmīna Tridevila (attēlā) no Floridas štata pilsētas Tampas, kura uzmanību piesaistīja ar to, ka slavas dēļ bija piešuvusi sev trešo krūti.

Taču tagad izrādījies, ka viņa ir viltvārde: meitenes īstais vārds ir Alisija Heslere, bet trešā krūts - tikai imitācija.

Iepriekš tika ziņots, ka Žasmīna ar pūlēm atradusi ķirurgu, kurš būtu gatavs veikt šādu operāciju (tā izmaksājusi 20 000 dolāru), bet viņas dīvainā izskata dēļ vīrieši vairs nav vēlējušies ar Žasmīnu tikties.

Apmāns atklājies Tampas pilsētas lidostā, kur lidostas darbinieki pārbaudījuši meitenes dokumentus un bagāžu - tad arī noskaidrojusies viņas īstā personība, bet ceļasomās atrasta krūts protēze.

Ķirurgs Metjū Šulmans žurnālistiem skaidrojis, ka nav iespējams trešās krūts implantācijas operāciju veikt tik kvalitatīvi, lai nepaliktu ne mazākās rētiņas.

Tiesa, pati Žasmīna šīs apsūdzības noliedz un turpina apgalvot, ka viņas trešā krūts ir īsta. Viņa uzsver, ka operācijas process esot nofilmēts, un tagad meklē televīzijas kompāniju, kas šo video materiālu nopirktu sižeta veidošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!