Foto: Kadrs no video
Krievu miljardiera Igora Ņekļudova nepilngadīgais mazdēls Grigorijs Mamurins turpina priecēt pasauli ar sociālajiem eksperimentiem, un jaunākais skandalozā pusaudža veikums atkal izraisījis lielu ažiotāžu.

Grigorijs savā YouTube kanālā publicējis gandrīz trīs minūtes garu sižetiņu, kurā viņš devies Maskavas ielās, lai noskaidrotu, par kādu summu ļaudis gatavi, ka viņiem tiks noskūti mati. Miljardiera mazdēls ar savu piedāvājumu vērsies ne tikai pie puišiem, bet arī meitenēm.

Grigorijs, bruņojies ar pamatīgu naudas žūksni un matu griešanas mašīnīti, vispirms nejauši satiktajiem cilvēkiem piedāvājis desmit tūkstošus rubļu (aptuveni 141 eiro) lielu atlīdzību, ja tie piekritīs noskūt matus.

Sākotnēji neviens par tik zemu summu nav izrādījis interesi, taču turīgais pusaudzis samaksu palielinājis līdz 25 tūkstošiem rubļu (aptuveni 353 eiro), un ļaužu sirdis atmaigušas - no matiem atbrīvoties piekrituši gan puiši, gan daiļavas ar skaistām cirtām.

Četru dienu laikā sižets jau noskatīts vairāk nekā 661 tūkstoti reižu, un komentāru sadaļā sākusies asa diskusija, kurā Grigorija sociālais eksperiments izpelnījies neviennozīmīgu novērtējumu.

Kamēr daļa ļaužu šausminājušies par miljardiera mazdēla cietsirdību un vēlmi pazemot nevainīgus un nabadzīgus ļautiņus, citi metušies Grigoriju aizstāvēt, apgalvojot, ka viņš pilda svētīgu misiju - atver acis sabiedrībai par tās pagrimumu un tiekšanos pēc materiālajām vērtībām.

Jau vēstīts, ka Grigorija vārds aiz Krievijas robežām izskanēja šajā pavasarī, kad viņš Maskavā veica sociālo eksperimentu, kura laikā cilvēkiem par lielu naudu piedāvāja izdzer glāzi viņa urīna. Pāris mēnešus vēlāk viņš ļaudīm piedāvāja naudu, ja tie izģērbsies līdz apakšveļai.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!