Foto: Vida Press
Ne viens vien likumpārkāpējs, pateicoties policijas iecirknī tapušajam foto, iemantojis piecu minūšu slavu, un tā arī noticis ar 24 gadus veco amerikānieti Morganu Džoisu Varnu (attēlā), kuras portrets sabiedējis daudzus.

Ārzemju mediji vēsta, ka ASV Dienvidkarolīnas štata policija Varnu par dažādiem noziegumiem, tajā skaitā bērnu nolaupīšanu, zādzībām un īpašuma bojāšanu, apcietinājusi aizvadītās nedēļas sākumā.

Pēc tam, kad atklātībā nonācis iecirknī tapušais noziedznieces foto, sociālo tīklu lietotāji steiguši ar to dalīties, un ne viens vien uzskata, ka Varna ir, iespējams, biedējošākā likumpārkāpēja, kāda jebkad redzēta.

Uz jaunās sievietes sejas un kakla rēgojas vairāki tetovējumi, un tinte ir ievadīta arī viņas acābolos – noziedznieces acu baltumi ir piķa melnā krāsā. Vēl jo baismīgāku Morganas vizuālo izskatu dara pinkainie mati un iekritušie vaigi.

Ļaudis teju vienprātīgi atzinuši – ja naktī uz ielas gadītos satikt Morganu, tie joztu prom, atpakaļ neskatoties, bet dāmas seja, visticamāk, vēl ilgi rādītos murgos.

Tiek vēstīts, ka apcietināts arī Varnas draudziņš un līdzzinātājs Mikaels Robinsons. Abi slēpušies kādā mājā un vairākas stundas noraidījuši policijas aicinājumus labprātīgi padoties un iznākt no mitekļa.

Šobrīd abi atrodas neapskaužamā situācijā – pārītis ir ietupināts aiz restēm bez iespējas izkļūt brīvībā pret drošības naudu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!