Foto: DELFI

Pirmdien, 5. oktobrī, savu 30. dzimšanas dienu atzīmēja populārā dziedātāja Liene Greifāne (attēlā pa labi). Kā jau īsta darbaholiķe Liene dzimšanas dienas svinības apvienoja ar sava jaunākā albuma prezentāciju, palutinot draugus ar dīvas cienīgu pasākumu.

Svinības notika viesnīcas Hotel Roma restorānā, un šoreiz tik tiešām var teikt, ka uz tām bija ieradušies visi Latvijas sabiedriskās dzīves smagsvari no dažādām sfērām.

Svinības baudīja un Lieni sveica uzņēmēji Oskars Barševskis un Irēna Pulkinena, politiķe Inguna Sudraba, estrādes leģenda Žoržs Siksna, dziedātāja Samanta Tīna, Leļļu teātra aktrise un mammu aktīviste Santa Didžus, stila eksperte Una Ulme, Ēriksona terapijas konsulatne Anna Lieckalniņa, Abu Meri pāris, RīgaTV24 sejas Lelde Lietaviete un Aivis Ceriņš, sabiedrības dāma Ināra Marmaly-Trēziņa un citi Lienes draugi un talanta cienītāji.

Pati dziedātāja savos svētkos izskatījās īpaši labi. Māksliniece bija tērpusies stilīgā baltā kleitiņā, kas izcēla viņas augumu, bet matus saveidojusi elegantās lokās, dīvas tēlu papildinot ar sarkanu lūpu krāsu. Kopā ar dziedātāju bija arī viņas ģimene.

Pasākuma viesiem bija iespēja pirmajiem izbaudīt muzikālus gardumus no Lienes jaunā akustiskā albuma Ziemassvētkos, kā arī pavadīt lielisku vakaru burvīgā kompānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!