Foto: Topshop.com
Mēdz sacīt, ka par gaumi nestrīdas, bet gan smejas, un viens no šī brīža apspriestākajiem apģērbiem internetā ir visnotaļ ērmīgas ūziņas, kas izgatavotas no plēves, bet dīvainā kārtā tiek dēvētas par džinsa biksēm.

Apģērbu zīmols "Topshop" saviem pircējiem šosezon piedāvā iegādāties bikses, kas apvieno praktisko ar patīkamo – tās ne tikai ir viegli kopjamas, bet arī ļauj valkātājam padižoties ar gludi skūtām, vai, gluži pretēji, spalvainām kājām, kā arī muskuļiem.

Savdabīgais apģērbs, kas tiek dēvēts par "caurspīdīgām taisnajām džinsa biksēm", izgatavotas no poliuretāna. Ūziņu cena – 76 eiro.

Kas svarīgi – bikšu ražotājs īpaši uzsvēris, ka tās ir "ideāls tērps festivālam vai kostīmu ballītei un to valkātājs noteikti liks cilvēkiem sačukstēties".

Tāpat doti daži padomi, kā plēves bikses valkāt. Ja meitene vēlas ekstrēmu tēlu, viņai zem tām jāvelk bikini. Savukārt tām, kuras vēlas saglabāt noslēpumainību, lieti noderēs šortiņi.

Nav šaubu, ka tie, kuri cītīgi seko jaunākajām stila tendencēm, šīs bikses jau iekļāvuši iekārojamāko pirkumu sarakstā (tās var nopirkt šeit), savukārt interneta huligāni un tie, kuri, iespējams, neko nesaprot par modi, masveidā smejas un šausminās par plēves džinsenēm.

Prāvs pulciņš asprāšu sociālajā tīklā "Twitter" padalījušies ar savu novērtējumu – daži par biksēm satraukušies, bet citi jokojuši, savukārt kāds modes tendencēs dziļi vīlies indivīds paziņojis, ka 2017. gads viņam sagādājis smagu vilšanos un viņa ticība cilvēcei ir zudusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!