Foto: Reuters/Scanpix

11. maijā slavenais amerikāņu sieviešu veļas zīmols Victoria's Secret paziņojis jau sestās ikgadējās aptaujas What Is Sexy? rezultātus, un tos prezentēt bija uzticēts attiecīgi par seksīgākajām atzītajām šīs kompānijas modelēm, kas plašāk pazīstamas kā "eņģelīši".

Šogad par piecām seksīgākajiem eņģelīšiem kompānijas fani atzinuši Kendisu Sveinpolu no Dienvidāfrikas, amerikānieti Erinu Hītertonu, austrālieti Mirandu Kerru, kā arī brazīlietes Alesandru Ambriosio un Adrianu Limu, kura visilgāk ir "eņģelīša" statusā - jau 11 gadus.

Savukārt nominācijas, kurās "eņģelīši" pasniedza savas balvas, bija gan tradicionālas (piemēram, par seksīgāko aktrisi tika atzīta Emma Stouna, bet par seksīgāko dziedātāju - Rianna), gan arī saistītas ar konkrētām ķermeņa daļām.

Kā sieviete ar seksīgāko figūru pasaulē tika godināta kolumbiešu aktrise Sofija Vergara, seksīgākās kājas ir amerikāņu kantrī mūzikas izpildītājai un dejotājai Džulianai Hafai, seksīgākais smaids piemīt amerikāņu dziedātājai un aktrisei Daienai Eigronai no seriāla Glee.

Sksīgākās acis ir ukraiņu izcelsmes amerikāņu aktrisei Milai Kunisai, bet par sievieti ar visseksīgākajām lūpām nosaukta amerikāņu aktrise Amanda Seifrīda, kura šobrīd Latvijas kinoteātros skatāma Sarkangalvītes lomā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!