Foto: Vida Press
Nevar noliegt, ka viena no pasaules slavenākajām un apspriestākajām pēcpusēm pieder amerikāņu sabiedrības dāmai un realitātes šovu dalībniecei Kimai Kardašjanai, taču viņas labākā draudzene Bleka Čina (abas attēlā) var lepoties ar krietni vien iespaidīgākām formām.

Bleka, kurai šobrīd ir 25 gadi, popularitāti iemantoja pirms vairākiem gadiem, kad bija viena no elitārā un slavenību iecienītā Maiami striptīza kluba King of Diamonds dejotājām. Ātri vien daiļavas izteiksmīgās formas izpelnījās nedalītu uzmanību, un viņas varenā pēcpuse zināmās aprindās iemantoja milzīgu slavu.

Sapratusi, cik lielus panākumus iespējams gūt, liekot lietā dabas dotos labumus, Bleka nolēma veidot karjeru un gūt panākumus ar savu pēcpusi, un drīz vien viņas pūliņi atmaksājās - no parastas striptīza dejotājas Čina kļuva par pieprasītu amerikāņu reperu videoklipu dalībnieci.

Blekai, pateicoties milzīgajam dupsim, izdevās kļūt par pilntiesīgu amerikāņu šovbiznesa zvaigžņu pulciņa dalībnieci, un šobrīd viņa bauda ne tikai dzeltenās preses un sabiedrības uzmanību, bet arī citu bagāto un slaveno labvēlību.

Tā, piemēram, bijušajai striptīza dejotājai izdevies apprecēties ar amerikāņu reperi Tyga, turklāt, viņa savam vīram dāvājusi arī dēlu. Tāpat jāpiemin fakts, ka Činas labākā draudzene ir realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kuras dibena daile daudz neatpaliek no Blekas pēcpuses apmēriem.


Dažādos ārvalstu izklaides un slavenību dzīvi atspoguļojošos portālos Blekas dupsis jau nodēvēts par, iespējams, šī brīža slavenāko dibenu pasaulē, un daži pat drosmīgi paziņojuši, ka tieši Čina varētu būt tā sieviete, kas no troņa gāzīs līdzšinējās zemeslodes izdaudzinātākās pēcpuses īpašnieci Koko.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!