Foto: Publicitātes foto

22 gadus vecā latviešu modele Sabīne Jemeļjanova (attēlā), kura Lielbritānijā izveidojusi veiksmīgu karjeru, darbojoties erotiskajā žanrā un visai bieži dažādos izdevumos parādās puskaila vai topless, saviem sekotājiem par prieku publicējusi video, kurā, tērpusies biksītēs, krata dupsi.

Sabīne, kura no Latvijas devās uz Angliju, lai mācītos, bet pēcāk nolēma pievērsties modeles darbam, britu vidū ir diezgan populāra. Meitenei sociālajos tīklos ir ievērojams fanu pulks, un viņa regulāri parādās laikraksta The Sun trešajā lapaspusē, kurā tiek publicētas jaunu meiteņu topless bildes.

Simpātiskā jauniete savus atbalstītājus bieži iepriecina ar pikantām un erotiskām bildēm, taču tagad viņa izveidojusi arī video, kurā demonstrē savas sievišķīgās auguma aprises, mūzikas ritmā aktīvi kustinot dupsi jeb izpildot "tverkingu".

"Tverkings" ir dejas stils, kura laikā pamatīgi tiek kratīta pēcpuse, zibenīgi kustinot abus dibena vaigus. Pēdējā laikā tas visā pasaulē kļuvis īpaši populārs, pateicoties amerikāņu reperiem, kuru videoklipos parasti šo deju izpilda iespaidīgu pakaļu īpašnieces.

Šis video, kurā arī Sabīne demonstrē, ka prot "šeikot" savus apaļumus, viņas atbalstītājiem ir gluži kā medusmaize. Sociālajos tīklos ļaudis izsaka komplimentus viņas seksīgajam dibenam, un kāds īpaši kvēls fans pat izteicis vēlmi to nolaizīt.

Līdz šim Sabīne popularitāti guvusi, pozējot tādiem izdevumiem kā čehu Maxim, britu erotiskajam žurnālam Nuts, kā arī epizodiskā lomiņā parādoties komēdij-šausmu filmā Strippers vs Werewolves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!