Foto: Publicitātes foto

Nedēļas nogalē Ķīpsalā norisinājās ikgadējā skaistumkopšanas izstāde Expo Beauty 2015, un tās ietvaros jau sesto gadu pēc kārtas notika arī Baltijas Imidža Speciālistu Asociācijas organizētais konkurss Ekstravagantā līgava.

Par šī gada konkursa tēmu tika pasludināta Līgava putns, un savus veikumus iesniegt tika aicināti gan meistari ar darba pieredzi, gan arī valsts un komercskolu audzēkņi - frizieri, vizāžisti, stilisti, imidža dizaineri, modelētāji, salonu vadītāji un citi speciālisti, kas darbojas modes un skaistumkopšanas jomās.

Dalībnieku vecums netika ierobežots, turklāt darbu varēja veikt kā viens, tā arī divi konkursanti, kas bija gatavi radīt pilnīgu koptēlu - ekstravagantu, modernu, oriģinālu un skatuvisku līgavu ar saskaņotu tērpu, frizūru un grimu. Kopumā konkursam šogad tika pieteiktas veselas 16 dalībnieku komandas no visas Latvijas.

Konkursa dalībnieku uzdevums bija radīt modernu skatuves koptēlu, kas atbilst mūsdienu modes tendencēm. Sīvā konkurencē par galvenās balvas ieguvējiem šogad kļuva Anželikas un Ņikitas Aļohinu tandēms, kas ieguva visplašāko žūrijas atsaucību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!