Foto: Vida Press

Jebkuru balvu pasniegšanas ceremonija mūsdienās ir kļuvusi nevis par mākslinieku godināšanu, bet par jaunāko drēbīšu demonstrēšanu, un izņēmums nav svētdien notikusī American Music Awards ceremonija Losandželosā.

Uz šo pasākumu bija ieradies liels skaits spožāko ārvalstu popzvaigžņu, kuras izrādīja savus ķermeņus, kurpes un kleitas, taču šoreiz visas viņas pārspēja 35 gadus vecā albāņu dziedātāja Bleona (attēlā).

Bleona, kura tiek dēvēta par "Albānijas Madonnu", ceremonijā gozējās pilnīgi caurspīdīgā tīkliņkleitā, zem kuras ar nelieliem šnobeļiem bija piesegti viņas krūtsgali.

Kā izteikušies modes eksperti, šī noteikti bija bezgaumīgākā kleita pasākumā, taču, protams, pati pamanāmākā, tāpēc savu slimīgo vēlmi pēc pārspīlētas uzmanības dziedātāja bija īstenojusi ar uzviju.

Bleona Kereti ir dzimusi Albānijā, un ar dziedāšanu nodarbojas kopš piecu gadu vecuma. 18 gadu vecumā viņa izdeva savu pirmo albumu, bet pirms pieciem gadiem viņa pārcēlās uz dzīvi ASV.

Kas attiecas uz American Music Awards apbalvotajiem māksliniekiem, tad par gada grupu tika atzīta One Direction, bet par šī gada dziesmu nosauca Dark Horse, ko izpilda Keitija Perija kopā ar Juicy J.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!