Foto: RIA Novosti/Scanpix

Novembra sākumā Krasnogorskas pilsētā Maskavas apgabalā noslēdzās 62. starptautiskais skaistumkonkurss Miss Universe 2013, kurā uzvaras laurus plūca Venecuēlas pārstāve Marija Gabriela Islere (attēlā), bet tagad sākusies jezga par to, cik dabisks ir Marijas skaistums.

Neilgi pēc 25 gadus vecās daiļavas triumfa konkursā sociālajos tīklos izplatījās baumas, ka viņa savulaik veikusi plastisko operāciju - šīs aizdomas nelabvēļi mēģināja pamatot ar fotogrāfijām no Marijas pusaudzes gadiem.

Pieņēmumu, ka pasaules skaistākā seja nav dabas dota, gan noraidījis konkursa Mis Venecuēla rīkotājs Osmels Sousa - viņš norādījis, ka neredz neko nosodāmu tajā, ja sievietes izvēlas gulties zem skalpeļa, tomēr Marijai pēc ķirurģiskas iejaukšanās nekad neesot bijusi nepieciešamība.

Internetā izplatītās baumas viņš nodēvējis par skaudību, ko ar sevi neapmierināti cilvēki izjūt pret meiteni, kas tik daudz sasniegusi un savai valstij sagādājusi jau septīto Miss Universe titulu.

Ticamību konkursa rīkotāja vārdiem apliecina arī fakts, ka līdz šim viņš nekad medijiem nav slēpis, ja kāda no viņa pārstāvētā konkursa dalībniecēm ir veikusi ķirurģiskus uzlabojumus savā izskatā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!