Foto: Instagram.com/bessiepledger/
Austrāliete Besija Pledžere (attēlā) ir sieviete, kura apņēmusies beidzot lauzt sabiedrībā valdošos mītus par skaistuma standartiem. Viņa tiek dēvēta par resnīti, taču daiļava lepojas ar savām kuplajām formām un lieko svaru.

Besijai izdevies sev pievērst mediju uzmanību – viņa to panākusi, savā Instagram blogā daloties ar fotogrāfijām, kurās viņa pozē kā īsta dīva. Savukārt bilžu aprakstos vienmēr iekļauts kāds apaļīgām sievietēm veltīts uzmundrinošs tekstiņš.

Toties nelabvēļus Besija ir gatava patriekt pie visiem velniem, un daiļava savā blogā vairākkārt uzsvērusi, ka viņai ir nospļauties par to, ko domā citi.

Austrāliete nekautrējas bildēs izrādīt savas dabas dotās formas, piemēram, apaļo puncīti, un arī tādus ķermeņa defektus kā strijas viņa fotogrāfijās necenšas kaut kā notušēt vai paslēpt.

Apaļīgās sievietes drosme un atklātība iedvesmojusi daudzus, un tas viņu pamudinājis sākt rakstīt blogu The Plus Size of Rock, kurā viņa atklāti raksta par savām problēmām un to, kā viņa sākotnēji ienīdusi savu ķermeni, bet ar laiku iemācījusies to pieņemt.

Three Bessie's are better then one, there triple the pleasure, triple the fun!! .... 🎶 #fatshionfebruary 🙌🏻 it's another hot one in oz today 'I'm melting' but we are going out for some food and maybe a flick📽 ... Had to wear my new Star Wars tee and of course leopard print !! Feeling a little vintage 🌸! #plusbabe #plussizerockchic #plussize #psblogger #effyourbeautystandards #bopo #aussieblogger #alternativecurves #allbodiesaregoodbodies #allbodiesarebeautiful #bopowarrior #bodypositive #bodyacceptance #starwars #starwarstee #xdeathstardolliesofficialx #xdeathstardolliescrewx #celebratemysize #volup2isdiversity #bigandblunt #nobodyshame #blogger #riotsnotdiets #fatbabe #fatalicious #fatfashion #fatpositive #fatshion ..

A photo posted by Bessie Pledger ♥︎ (@bessiepledger) on Feb 6, 2016 at 4:15pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!