Foto: Instagram.com/candyshopmansion/
Par sevi pēc ilgāka pārtraukuma atkal atgādinājis par Austrālijas bagātāko pleiboju dēvētais tabakas kompānijas "Freechoice Tobacco" mantinieks un izpilddirektors Traverss Beinons (attēlā kopā ar sievu un mīļāko), kurš vispasaules slavu ieguvis, sociālajā tīklā "Instagram" dižojoties ar savu izlaidīgo dzīvesveidu.

Beinons izpelnījies pretrunīgu sabiedrības novērtējumu. Lai gan viņa foto blogam ir vairāk nekā 665 tūkstoši sekotāju, kas jūsmo par viņa publicētajām bildītēm, netrūkst arī nelabvēļu, kas uzskata – viņa dzīvesveids ir amorāls un pārkāpj jebkādas sabiedrībā pieņemtās normas.

Austrāliešu pleiboja publicēto bilžu galvenās zvaigznes ir pusplikas daiļavas, un nesenā intervijā izdevumam "Ocean Road" turīgais vīrs atzinis – ar viņu kopā gultā katru nakti atrodas vismaz četras sievietes.

Tiesa, Beinons jau vairākus gadus ir precējies ar modeli vārdā Taeša, ar kuru viņam ir divi kopīgi bērni. Abi audzina arī divus pusaudžu vecuma bērnus no Traversa iepriekšējās laulības. Vīrietis intervijā uzsvēris, ka sievai neesot iebildumu pret to, ka viņai dzīvesbiedra uzmanība jādala ar vēl citām dāmām.

"Manā gultā katru nakti vidēji ir četras meitenes. Es parasti neguļu daudz... Man pat šķiet, ka es gandrīz katru nedēļu izgudroju vismaz vienu jaunu seksa pozu," lepni sacījis Beinons. Tāpat vīrietis uzsvēris – viņš vienmēr ļoti rūpējas, lai meitenēm, kuras silda viņa sānus, nenāktos vilties.

Daiļavas Beinona Goldkostas greznajā savrupnamā nāk un iet, tomēr ir lietas, kas paliek nemainīgas – izlaidīgajam pleibojam blakus vienmēr guļ viņa sieva Taeša, kā arī ilggadējā draudzenīte Niša.

"Viņam vienmēr ir bijušas citas sievietes. Reizēm viņas namā nodzīvo dažas nedēļas un tad pazūd. Paskatieties sociālajos tīklos. Jūs paši redzēsiet, cik daudz sieviešu pašas sevi viņam piedāvā.

Man nav iebildumu – es ar viņu esmu precējusies! Viņam ir daudz draudzenīšu, bet tikai viena sieva," intervijā piebildusi Taeša.

My kinda night shift #doubletime #work #shiftitupagear #summernights #nosleepforthewicked #candyshopmansion

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Mar 4, 2017 at 6:00am PST

Can't complain #chillin #sunbead #bronzedup

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Feb 25, 2017 at 3:56am PST

Meal prep #sandBitch #filling #lunchbox #girlongirl #extrasauce #notuckshop

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Feb 13, 2017 at 4:00am PST

What better way to cool off in this #heatwave

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Feb 11, 2017 at 7:30pm PST

There's always one.

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on Jan 11, 2017 at 12:36pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!