Foto: Privātais arhīvs

Visai amizantās un interesantās izklaidēs mākslas vārdā iesaistījies dziedātāja un puišu grupas Latte bijušā dalībnieka Ainara Bumbiera mīļotais vīrietis Sandris Mikuda (attēlā), kurš šīs vasaras sākumā pameta Latviju, lai dotos peļņā uz Angliju - viņš pārģērbies par sievieti.

Sandris ir aktīvs Instagram fotovietnes lietotājs. Jau ierasts, ka Bumbiera mīļotais regulāri savus sekotājus un atbalstītājus aplaimo ar pašportretiem, kuros demonstrē dažādus tērpus un vizuālās pārvērtības, kuras piedzīvojis.

Tagad modīgais jaunietis iesaistījies visai drosmīgā avantūrā - izpalīdzot savam draugam, pašmāju slavenību iecienītajam frizierim Dāvim Ķimenim, Sandris iejuties sievietes ādā. Lai kopskats būtu pilnvērtīgs, viņš tēlu papildinājis arī ar mākslīgajām krūtīm.

Sandris šīs izdarības arī iemūžinājis un pēcāk ar attēlu padalījies savā Instagram profilā. Attēlā Mikuda redzams ar modīgu frizūriņu, pamatīgu grima kārtu uz sejas un, protams, mākslīgajām krūtīm.

Jaunietis arī paskaidrojis, ka pārģērbties par sievieti viņš nolēmis mākslas vārdā, lai matu meistars Ķimenis varētu papildināt savu profesionālo portfolio. Bildi Bumbiera mīļotais puisis papildinājis ar atslēgvārdiem gay, woman un awesome, kuri, viņaprāt, vislabāk raksturo šo attēlu.

Slavenību frizieris jau pamanījies uzslavēt Sandri un sniedzis atzinīgus vārdus jaunieša modeļa dotumiem, un pat sola, ka šī nebūt nav pēdējā reize, kad matu meistars par savu māksliniecisko eksperimentu "izmēģinājuma trusīti" izvēlējies Mikudu.

Arī citi Sandra draugi atzinīgi vērtē viņa sievišķīgo personības šķautni, tiesa, kāds puiša paziņa gan paudis viedokli, ka grims uz frizūra esot perfekta, taču krūtis gan šoreiz bijušas liekas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!