Foto: Privātais arhīvs
Jauno dziedātāju imidža maiņas bums šoruden turpinās - talantīgā Crystal jeb Kristīne Miljone (attēlā) nupat pārsteigusi savus fanus, tiekot pie sulīgi sarkanām matu cirtām.

"Ilgi meklēju savu īsto matu toni. Atceros, ka 13 gados pirmo reizi nokrāsoju matus sarkanus. Pēc pāris gadiem kaut kā sanāca tikt pie melniem, un melna es piecus gadus nodzīvoju," sarunā ar DELFI Izklaide savus eksperimentus ar matu krāsām atklāj Crystal.

Melnais tonis viņai apnicis, tāpēc pagājušogad dziedātāja mēģinājusi kļūt par blondīni, taču gaišāka toņa mati viņai nav gājuši pie sirds, pie tam no melniem matiem tikt pie blondiem nemaz uzreiz nav iespējams un jārēķinās, ka galvas rota tiks krietni pabojāta.

"Tiku līdz brūniem, ārstējot matus. Rezultātā matu gali bija tumšāki, tāpēc, kad biju Okartes skatuvē, daudzi piesējās maniem matiem. Mēģināju ko labot un pēdējā mēneša laikā nomainīju matu krāsu vairākas reizes.

No brūnajiem matiem gribēju atpakaļ tumšos. Nokrāsoju melnus - šausmas! Šoks iestājās, cik ļoti man nepatika, tāpēc uzreiz gāju pie friziera, lai noņem tumšo krāsu. Rezultātā mati kļuva rudi," piedzīvojumus ar īstās krāsas meklēšanu atklāj Crystal.

Tikusi pie rudajiem matiem, viņa mēģinājusi toni paspilgtināt, tos piekrāsojot, bet rezultātā galva atkal bijusi tumši brūna. "Atkal gāju pie friziera, lai noņem krāsu. Viņš jaunajam tonim pa virsu vēl uzlika tumši rudu krāsu, taču man vēl nebija miera.

Atnācu mājās un beigās pati nokrāsoju matus vēlreiz. Lai piedod man mani mati par visām šīm izdarībām, bet beidzot man pašai tiem patīk, pie tam mati ir dzīvi un veseli," apmierināta ir dziedātāja. Jauno frizūru viņa rūpīgi kopj, lietojot profesionālu matu kosmētiku, un jau saņēmusi komplimentus par košajiem un spīdīgajiem matiem.

Vienīgi dziedātāju nedaudz kaitina zināmas sabiedrības daļas viedoklis - ir cilvēki, kas sarkanu matu krāsu momentā saista ar dziedātājas Samantas Tīnas tēlu, it kā citu košas galvas rotas nēsātāju pasaulē nebūtu.

"Citiem liekas, ka kopēju Samantu Tīnu. Bet mēs taču esam pilnīgi atšķirīgas! Mums katrai ir savs stils, izpildām atšķirīgu mūziku. Vai tiešām tas, ka Tīnai ir sarkani mati, nozīmē, ka man aizliegts izskatīties tā, kā es vēlos un kā es jūtos labi? Man patīk, beidzot esmu apmierināta," spriež Crystal.

Galerijā: Crystal izskata izmaiņas pēdējā gada laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!