Foto: Vida Press
Viens no šī brīža slavenākajiem plastiskās ķirurģijas upuriem visā plašajā pasaulē ir brazīlietis Rodrigo Alvess, kura vārds ne uz mirkli nepazūd no ārzemju tabloīdu ziņu virsrakstiem.

Taisnības labad gan jāsaka – Alvess pats dara visu iespējamo, lai interese par viņu neapsīktu. Tik ļoti kārotā publicitāte tiek panākta ar sevis izķēmošanu, un jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka vīrieša vaigs kļuvis biedējošāks nekā jebkad agrāk.

Alvesam veiktas vairāk nekā 50 dažādas plastiskās operācijas, un katram pašam spriest par to, cik daudz labuma vai ļaunuma vīrieša izskatam tās nodarījušas. Jaunajā gadā "dzīvais Kens" piedzīvojis kārtējās pārvērtības – viņš nokrāsojis matus un veicis filleru injekcijas.

Tiesa, slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi sprieduši, ka vīrietis maķenīt pāršāvis pār strīpu un jaunākās bildes, kurās iemūžināts Alvess, ir visai biedējošas.

Savukārt pašam kundziņam, šķiet, ir vienalga, ko par viņu domā citi. Jau vēstīts, ka drīzumā viņam tiks veikta ribu izņemšanas operācija, jo vīrietis vēlas tikt pie šmauga vidukļa, lai varētu iestīvēties mazāka izmēra džemperīšos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!