Foto: Publicitātes foto

Jau sestdien, 21. martā, norisināsies konkurss Mis un Misters Ogre 2015, kurā tiks kronēts reģiona skaistākais pāris. Konkursa organizatori atklāj 12 finālistu vārdus, starp kuriem ir gan sporta censoņi, gan mākslinieki, gan citu profesiju pārstāvji.

Egita Āriņa. Pēc skolas beigšanas sāka strādāt kā pārdevēja, nu jau ir veikalu vadītāja. Savu brīvo laiku pavada aktīvi - dejojot, nodarbojoties ar fitnesu, braucot ar velosipēdu, slēpojot. Sapņo par sava skaistumkopšanas salona atvēršanu.

Evita Frīdenberga. Mācās Ogres Valsts ģimnāzijas 12.klasē. Ir aktīva dzīvesveida piekritēja, 17 gadus dejojusi tautiskās dejas. Draugi dēvē par saulīti, jo daudz smaida.

Gunta Ieva Dzelme. Apņēmīga Ogres tehnikuma studente. Paralēli strādā arī kā grafiskā dizainere. Brīvajā laikā daudz lasa, zīmē grafikas un dodas garās pastaigās pa Ogres Zilajiem kalniem. Vēlas sakrāt 111 sveces savai kolekcijai.

Ilze Veļugo. Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas studente. Ikdienā strādā par eksporta speciālisti. No 12 gadu vecuma Ilze aktīvi spēlē hokeju. Ilze uzskata, ka svarīgākais dzīvē ir būt laimīgam un pašpietiekamam cilvēkam.

Katrīna Kūkuma. Jauna un aktīva ogrēniete, kuras hobijs un vienlaikus arī darbs ir valodas. Brīvajā laikā Katrīna ļoti labprāt palīdz ielas kaķīšiem. Pēdējā pusgada laikā ar Katrīnas palīdzību mājas atraduši jau 25 ielas kaķi no Ogres, un šis skaits turpina augt.

Linda Andriksone. Studē ķīmijas tehnoloģiju Rīgas Tehniskajā universitātē, paralēli studijām strādā. Beigusi modeļu skolu. Iemīļojusi ceļošanu ar autostopiem, šogad izdevās apceļot Eiropu un nokļūt līdz Amsterdamai.

Agris Galvanovskis. Jau no agras bērnības nodarbojas ar sportu. Vairāk kā desmit gadus nodarbojies ar karatē, par viņa sasniegumiem liecina daudzās medaļas un kausi. Ir apņēmies studēt un izmācīties par godprātīgu juristu.

Aleksandrs Sadovojs. Topošais viesmīlības pakalpojumu speciālists, kurš nākotnē vēlas atvērt savu ēdināšanas uzņēmumu. Uzskata, ka gards ēdiens ir viens no laimes pamatelementiem. Patīk dzīvnieki un ātras automašīnas.

Didzis Grieznis. Topošais viesmīlības pakalpojumu speciālists no Ķeguma. Ziemā viņš nodarbojos ar fitnesu, bet vasarā viņa kaislība ir smilšainais volejbola laukums.

Juris Irbe. Jauns vokālists - baritons. Divus gadus dzīvojis Spānijā, kur paralēli mācībām institūtā apguvis klasiskās dziedāšanas pamatus pie Spānijā zināma operdziedātāja. Ir radošs uzņēmējs, kurš izstrādājis viedtālruņu aplikāciju Where2Go. Viens no svarīgākajiem Jura dzīves aspektiem ir attiecības ar Dievu.

Nauris Inzelbergs. Radošs jaunietis, kuru saista māksla un tās radošās izpausmes veidi. Viņam patīk zīmēt komiksus, dejot, fotografēt. Agrāk nodarbojies ar cīņas sporta veidiem, bet šobrīd dejo JVclubs Dance Company.

Roberts Zvagūzis. Pats saka, ka piedzimis ar bumbu rokās un slidām kājās. Jau no pašas bērnības aktīvi nodarbojas ar basketbolu un hokeju, ir arī pārstāvējis Latvijas izlasi strītbolā. Cītīgi trenējas, lai jau rudenī dotos uz kādu no ASV koledžām.

Foto autors: Elvis Lācis. Apģērbi: Uzvalks un Kleita, make-up: Universālie Mākslinieki un SLA Paris Cosmetics Latvia Ieva Puzāka un Aiga Židova, matu sakārtojums: Linda Krastiņa, vide: Pūres Beķereja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!