Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas nogalē Latgales vēstniecības Gors Lielajā zālē noslēdzās skaistumkonkurss Mis un misters Rēzekne 2014, un finālā par skaistāko Rēzeknes jauniešu titulu cīnījās desmit pievilcīgi un talantīgi drosminieki.

Šogad līdz konkursa finālam bija nokļuvusi Alīna Matvejeva, Elīna Fjodorova, Zane Katkovska, Rita Kuzmina, Viktorija Jegorova, Ernests Višķers, Rolands Rumaks, Iļja Baranovskis, Toms Sandors un Raitis Lācis.

Desmit drosminiekus vērtēja stingra žūrija 11 cilvēku sastāvā, un starp viņiem bija gan sabiedrības dāma Liene Skulme, gan televīzijas producents Niks Volmārs.

Konkursa šova laikā finālisti priecēja skatītājus ar pieciem izgājieniem - iepazīstināšana ar sevi, iestudēta deja, talanti, sieviešu defilē, kura laikā tika demonstrēti apģērbu dizaineres Jūlijas Fedorenkovas tērpi, avangarda izgājiens, kurā pie tērpu un tēlu idejas strādāja Rēzeknes dizainers 2013 Aleksandrs Rezvovs, kā arī fināla izgājiens kleitās no salonveikala Coo Culte.

Pēc konkursantu priekšnesumiem un gana ilgas apspriešanās žūrijas priekšsēdētājs - Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs - kopā ar pasaules skaistuma konkursu organizatori Lieni Skulmi paziņoja uzvarētājus - par Mis Rēzekne 2014 tika kronēta Alīna Matvejeva, bet izskatīgākā puiša titulu saņēma Raitis Lācis (abi attēlā).


Pasākuma vadīšana bija uzticēta enerģiskajam laika ziņu moderatoram Mārim Grigalim, bet par muzikālajiem priekšnesumiem rūpējās Ivo Grīsniņš-Grīslis, Evija Smagare un Lingita Lina Bopulu, kura sevi jau paguvusi apliecināt kā perspektīvu modeli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!