Foto: Vida Press
Lūsija un Marija Ailmeras (abas attēlā) no Anglijas ir dvīnes. Tiesa, abas izskatās tik atšķirīgi, ka daudzi nespēj tam noticēt.

Kad abu meiteņu mamma Donna uzzināja, ka viņa zem sirds nes dvīnīšus, pār viņas vaigiem ritēja prieka asaras. Tiesa, dzemdībās viņa piedzīvoja pārsteigumu – mazulītes nemaz neizskatījās pēc māsiņām.

Lūsijas āda ir bāla un to klāj vasaras raibumi, viņai ir zilas acis un rudi mati. Savukārt Marija ir pilnīgs pretstats savai māsai – viņas āda ir tumša, galvu klāj kuplas sprogas, bet viņas acis ir brūnā krāsā.

Meiteņu unikālais izskats ir rasu sajaukšanās rezultāts. Dvīņu mamma Donna ir jamaikiešu izcelsmes mulate, bet viņu tēvs Vinss ir baltais. Savukārt plašāku atpazīstamību māsiņas izpelnījās pirms aptuveni diviem gadiem, kad viņas, nupat sasniegušas pilngadību, parādījās dažādos britu sarunu šovos.

Tiesa, atšķirīgs ir ne tikai meiteņu vizuālais izskats, bet arī raksturs – Lūsija ir klusa un kautrīga, savukārt Marija ir kompānijas dvēsele.

Arī pusaudžu gadi māsām bijuši atšķirīgi – vienaudži Lūsiju izsmējuši un apcēluši, bet Marijai bijis plašs draugu pulciņš.

Jāatzīmē, ka Lūsija joprojām vairās no liekas uzmanības un ir visai noslēgta, savukārt Marija, sekojot daudzu jauniešu piemēram, aktīvi rosās sociālajos tīklos un cītīgi dokumentē savas ikdienas gaitas, ar bildēm pelnot jūsmīgus komentārus un "patīk" sirsniņas, kas veltītas viņas valdzinošajam izskatam.

A post shared by @mariaaylmer on Sep 7, 2016 at 10:55am PDT

My vitiligo creeping down my forehead😰

A post shared by @mariaaylmer on Sep 10, 2016 at 9:58am PDT

awesome day with my twin @lucindaaylmer 💜

A post shared by @mariaaylmer on Feb 24, 2015 at 10:44am PST

A post shared by @mariaaylmer on Nov 12, 2016 at 4:56am PST

😛

A post shared by @mariaaylmer on Feb 26, 2017 at 12:08pm PST

Last Thursday was fun😛

A post shared by @mariaaylmer on Mar 30, 2017 at 10:05am PDT

My hair is so long now 😭

A post shared by @mariaaylmer on Apr 23, 2017 at 11:54am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!