Foto: Facebook.com/annalucy.decinque
Par sevi atkal atgādinājušas seksīgā austrāliešu dvīnes Lūsija un Anna Decinkvī (attēlā). Abas ir kā apsēstas ar plastiskajām operācijām, un šī iemesla dēļ sievietes kļuvušas par sociālo tīklu luteklītēm – ļaudis par viņām sajūsminās, apskauž un izsmej, taču vienaldzīgo nav.

Kārdinošās dvīnes no Austrālijas plašāku sabiedrības ievērību izpelnījās aizvadītajā gadā. Mediji ziņoja, ka abas dāmas dalās it visā, arī ar vīriešiem, un alkst būt pilnīgi vienādas. Lai to paveiktu, daiļavas izmanto plastiskās ķirurģijas neierobežotās iespējas, un pa šo laiku Lūsijas un Annas popularitāte un līdzība tikai augusi.

Izdevums The Daily Mail vēsta, ka 30 gadus vecās dvīnes dažādās plastiskajās operācijās šī gada laikā iztērējušas aptuveni 250 tūkstošus dolāru. Lūsijai un Annai veiktas identiskas procedūras - krūšu un lūpu palielināšana, deguna formas korekcija un daudzas citas.

Meitenes vairākās intervijās atzinušas, ka visu dara kopā - strādā vienā darbā, guļ vienā gultā, dala vienu mašīnu un drēbes. It kā ar to vēl nebūtu gana, Lūsijai un Annai ir arī kopīgs draugs.

Abas satiekas ar vienu un to pašu puisi, elektriķi vārdā Bens, un nevienam nav šaubu, ka viņš, iespējams, ir pats laimīgākais vīrietis pasaulē, jo izdzīvo daudzu kungu slēpto fantāziju - vienlaicīgi guļ ar abām māsām, kuras, turklāt, ir dvīnes. Daudzus tas satrauc, taču Lūsijai un Annai par to nospļauties, un viņas turpina iekarot sociālos tīklus.

Seksīgās dvīnes nesen atkal par sevi atgādinājušas - daiļavas izveidojušas kopīgu YouTube kanālu, kurā fani tiek priecēti ar nelieliem sižetiņiem. Tajos māsiņas atrāda savus lielākos talantus - slido, dejo un iepērkas. Ar dvīņu kopīgo Facebook profilu iespējams iepazīties šeit, bet YouTube kanālu - šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!