Foto: instagram.com/monika_salciute

Pirms diviem gadiem par sensāciju Lietuvā kļuva dejotāja Monika Šalčiūte (attēlā), kura, pateicoties milzīgajai popularitātei dažādos sociālajos tīklos, tika nodēvēta par šīs zemes pašu skaistāko meiteni. Viņas slava nav zudusi, un daiļava turpina baudīt ļaužu mīlestību un fanu sajūsmu.

Laika gaitā Monikas popularitāte tikai augusi, un tā viņai sniegusi iespēju savus talantus realizēt dažādās sfērās. No vienkāršas dejotājas viņa kļuvusi par sabiedrības dāmu, interneta slavenību, modeli, dažādu televīzijas raidījumu vadītāju un regulāru viešņu šikākajos Lietuvas burziņos.

Monika turpina spodrināt savu slavu, aktīvi darbojoties sociālajos tīklos, un īpaši lielu ļaužu ievērību izpelnījies skaistules Instagram foto blogs, kurš piesaistījis gandrīz 58 tūkstošus sekotāju.

Monika regulāri priecē atbalstītājus ar bildītēm, kurās iemūžinātas viņas ikdienas gaitas, un katrs foto sajūsmina tūkstošiem fanu, kas metas komentēt un apbrīnot pievilcīgo meiteni. Turklāt Lietuvas smukākā dāma īpaši rūpējas par to, lai viņas sekotājiem nenāktos vilties.

Pateicoties izteiksmīgiem selfijiem un citām piemīlīgām bildītēm Monikas fani varējuši ielūkoties sava elka guļamistabā, vannas istabā, skapī un citās zonās, kuras parasti netiek izrādītas publiski.

Turklāt slava Monikai nesusi ne tikai fanu pūli, bet arī krāšņu un notikumiem bagātu dzīvesveidu. Skaistākā Lietuvas meitene regulāri dodas ceļojumos, apmeklē saviesīgus burziņus, pērk modīgas drānas, tiekas ar citām slavenībām un dara daudz citu lietu, kas, protams, tiek iemūžinātas foto un izliktas publiskai apskatei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!