Foto: DELFI
Pērnā gada vasarā par sensāciju mūsu kaimiņvalstī Lietuvā kļuva 20 gadus vecā dejotāja Monika Salčiūte (attēlā centrā), kura, pateicoties savai milzīgajai popularitātei virtuālajā vidē, tika nodēvēta par šīs zemes skaistāko meiteni. Slava joprojām nav zudusi, un jauniete cītīgi dara visu, lai tā neizgaistu.

Iemantojot Lietuvas uzlecošās zvaigznes statusu, Monika sāka veidot pati savu interneta šovu, taču nesen viņa kļuvusi arī par vienu no populārā izklaides raidījuma Šuolis dalībniecēm, kur beidzot visā krāšņumā pārraides skatītājiem var nodemonstrēt savus talantus.

Šuolis ir atraktīvs šovs, kurā vairāki sabiedrībā atpazīstami cilvēki sacenšas, kuram izdosies veikt oriģinālāku, krāšņāku un ekstravagantāku lēcienu baseinā no tramplīna. Lai to īstenotu, talkā tiek ņemti koši tērpi, kā arī demonstrētas dziedāšanas un dejošanas prasmes.

Aizvadītās nedēļas šova epizodē uz visu dalībnieku fona īpaši izcēlās tieši pievilcīgā Monika, kura savā priekšnesumā iejutās slavenās aktrises Merilinas Monro tēlā. Vispirms lietuviešu skaistule nodziedāja leģendāro dziesmu I Wanna Be Loved By You un kopozīcijas noslēgumā galanti ielēca baseinā no piecu metru augstuma.

Savam iznācienam Monika bija izvēlējusies īpaši koķetu un sievišķīgu tērpu - retro stila bikini -, kurš visā krāšņumā izcēla dejotājas trenēto augumu, un pirms lēciena baseinā izskatīgā kaimiņzemes daiļava paguva arī draiski nopozēt fotogrāfiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!