Foto: Privātais arhīvs

Par īstu sensāciju šovasar mūsu kaimiņvalstī Lietuvā kļuva 19 gadus vecā dejotāja Monika Salčiūte (attēlā), kuras fotogrāfijas Facebook sociālajā tīklā iemantojušas tik lielu popularitāti, ka daiļava tiek dēvēta par "skaistāko meiteni Lietuvā". Nu jau jaunietei ir pat pašai savs interneta šovs, un viņas slava turpina pieaugt.

Meitenei Facebook profilā šobrīd ir vairāk nekā 47 tūkstoši sekotāju un atbalstītāju - iemantojot straujo popularitāti, krietni pieaudzis arī viņas fanu pulciņš -, un pati Monika pagaidām dara visu iespējamo, lai par viņu neaizmirstu un turpinātu runāt.

Pievilcīgā lietuviete savulaik videokrātuvē Youtube ievietoja klipus, kuros demonstrēja dažādus vingrinājumus, ar kuru palīdzību uzturēt tvirtu ķermeni, taču tagad viņa sabiedrības izglītošanai pievērsusies daudz nopietnāk - kopš oktobra sākuma jaunietei ir pašai savs interneta šovs Monikos kokteilis jeb Monikas kokteilis.

Šī pārraide veidota sadarbībā ar portālu lrytas.lt, un vairākas reizes mēnesī tiek publicētas pāris minūtes garas epizodes, kurās Monika dalās ar padomiem, izmēģina dažādas lietas vai arī vienkārši filozofē par dzīvi un dalās ar savām pārdomām.

Tā, piemēram, vienā no šova raidījumiem Monika iejūtas kebabu pārdevējas ādā, savukārt kādās citās epizodēs viņa dodas ekspedīcijā uz lietoto apģērbu veikaliem, apmeklē šautuvi, apciemo radībiņas dzīvnieku patversmē un arī, protams, demonstrē vingrinājumus tvirtām krūtīm un pēcpusei.

Tiesa, lai gan Monika iemantojusi popularitāti, kura turpina pieaugt, viņas šovs tiek vērtēts pretrunīgi. Katra epizode rada veselu diskusiju vētru, kurā jaunietes izdarības tiek iztirzātas līdz pēdējam sīkumam, un nereti viņa tiek saukta par slavas kāru un ne īpaši gudru.

Atbalstītāju pulciņš, protams, aizstāv meiteni un ar zobiem un nagiem cenšas atspēkot neglaimojošos vārdus, kuri veltīti Monikai, taču slavai ir sava ēnas puse - daži uzņēmīgākie ļaudis jau izveidojuši parodijas par daiļavas šovu un publiski viņu izsmej.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!