Foto: Publicitātes foto

Februāra pirmajās dienās norisināsies Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfināli, un vienā no tiem piedalīsies arī vokāliste Sabīne Vidriķe (attēlā), kura šim pasākumam sākusi gatavoties jau laicīgi.

Sabīne, kura Eirovīzijā izpildīs Edgara Kokoreviča komponēto dziesmu Is It Possible, uz nacionālās atlases skatuves koncertzālē Palladium kāps otrajā pusfinālā. Šajā svarīgajā notikumā par dziedātājas vizuālo tēlu parūpēsies modes zīmols Glam Deco.

Sabīne šobrīd aktīvi pievērsusies mēģinājumu procesam, un, lai viņas priekšnesums pusfināla koncertā uz pārējo fona izceltos, modes zīmols mūziķei sagatavojis īpaši greznas rotas no šī gada pavasara un vasaras kolekcijas, kā arī krāšņus tērpus.

Kā vēsta zīmola pārstāvji, Sabīnes priekšnesumam radīts daudzslāņains tēls un tajā galvenais akcents likts tieši uz rotām un juvelierizstrādājumiem, kuriem par iedvesmu kalpojusi Oskara Vailda mītiskā luga Salome.

"Ar zīmolu Glam Deco sākām sadarbību pavisam nesen un jau esam atraduši kopīgu valodu un risinājumu dziesmas vizuālajam tēlam. Dziesma Is It Possible ir skaists, vienkāršs un vērtīgs vēstījums. Tā ir par mūžīgajiem meklējumiem un uzdrīkstēšanos darīt to, ko vēlamies un kas sanāk, sasniedzot laimes sajūtu, un būt kam vairāk, nekā šobrīd esam," savu dziesmu un priekšnesumu raksturo pati Sabīne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!