Foto: Privātais arhīvs
Septembra izskaņā par precētu vīru kļuvis Ņujorkas mafijas bosa Džona Goti, kurš savulaik vadīja bēdīgi slaveno Gambīno noziedzīgo grupējumu, mazdēls Džons Angello. Kāzās pulcējušies ne tikai reketieri, mafiozo un citas apšaubāmas personas, bet arī šovbiznesa slavenības.

Kā vēsta slavenību dzīvi atspoguļojošais tabloīds Page Six, greznā ceremonija, kurā Angello apprecējis savu ilggadējo draudzeni Alīnu Sančesu (abi attēlā), norisinājusies Ohekas pilī Ņujorkā, Longailendā. Kāzas izcēlušās arī īpašu greznību.

Tiek ziņots, ka lūgto viesu saraksts bijis ievērojams - aptuveni 500 ļaužu, kuru vidū bijuši gangsteri, izbijušie noziedznieki, mafijas biedri un pat aktieris Džons Travolta. Lieki teikt, ka kāzās bijuši arī visi Angello tuvākie radi, tajā skaitā arī mamma Viktorija, kura publiskajā telpā tiek dēvēta par "mafijas princesi".

Kāds kāzu apmeklētājs izdevumam atklājis, ka viesi jaunajam pārim dāvinājuši naudu. Ielūgumos pirms tam norādīts, ka summa nedrīkst būt mazāka par pieciem tūkstošiem dolāru, un tiek lēsts, ka kopumā kāzu apmeklētāji Angello un viņa sieviņu iepriecinājuši ar 2,5 miljoniem dolāru.

Ņujorkas mafijas bosa Džona Goti, kurš 2002. gadā nomira cietumā, radinieki, no kuriem daudzi joprojām darbojas viņa savulaik vadītajā noziedzīgajā grupējumā, parasti neatļaujas publiski izrādīt savu privāto dzīvi. Tiesa, šoreiz jaunais pāris un vairāki kāzu viesi ar ceremonijas un svinību foto padalījušies savos Instagram blogos, un attēli ārvalstu medijos izpelnījušies lielu ievērību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!