Foto: Publicitātes foto
Konkursa "Mis un Misters Latvija" dalībnieki, gatavojoties lielajam finālam jūlija beigās, īpaši intensīvi strādā pie sava ārējā izskata pilnveidošanas. Astoņi puiši un astoņas meitenes ne tikai apmeklē fitnesa zāli, bet arī dejo un trenējas džudo.

Par godpilnajiem tituliem sacentīsies kopā 16 jaunieši vecumā no 18 līdz 25 gadiem. Pēdējo mēnesi pirms konkursa visi izmanto auguma uzlabošanai, lai iznācieni dažādos tērpos būtu tiešām baudāmi.

"Mis un Misters Latvija" finālisti apmeklē fitnesa treniņus "Veselības fabrikā" un džudo nodarbības Vsevoloda Zeļonija sporta skolā. Vairākas reizes nedēļā finālisti kopā ar konkursa horeogrāfi Zani Teikmani piestrādā pie skatuves iznācieniem.

Lai arī sportiskā slodze ir visai iespaidīga, visi vingrojot ar prieku un pilnu atdevi, lai konkursa noslēgumā varētu priecēt skatītājus savā vislabākajā formā.

Konkursa fināls, kurā no šīs kompānijas tiks izvēlēti labākie, notiks 23. jūlijā "Splendid Palace". Lai viss būtu godīgi, to tiesās starptautiska žūrija. Dažādus dalībnieku iznācienus uz skatuves papildinās pašmāju un ārzemju grupu šovi, bet uzvarētājiem tiks iespēja pārstāvēt Latviju prestižajos "Miss World" un "Mr. International" skaistumkonkursos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!