Foto: Vida Press

Starmešu gaismās atkal nonākt pamanījies par pasaulē seksīgāko noziedznieku dēvētais amerikānis Džeremijs Mīkss (attēlā). Viņš šomēnes paviesojies Eiropā un apbūris fotogrāfus, nodemonstrējot savu labi trenēto torsu.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Mīkss, kurš vispasaules slavu izpelnījās pirms aptuveni trīs gadiem, apmeklējis nesen notikušo Kannu kinofestivālu. Daiļais vīrietis nav palicis nepamanīts, un preses fotogrāfi pamanījušies viņu iemūžināt vairākos saviesīgos pasākumos.

Vienā no tiem Mīkss pasniedzis īstu saldo ēdienu – viņš gozējies ar daļēji aizpogātu kreklu, ļaujot novērtēt savu iedegušo torsu un iespaidīgos tetovējumus.

Atgādinām, ka slavas stundu Mīkss piedzīvoja 2014. gada vasarā, kad par virālo sensāciju kļuva viņa foto no policijas iecirkņa. Vīrietis toreiz tika aizturēts par nelikumīgu ieroču un munīcijas glabāšanu. Savukārt sabiedrība sprieda, ka Džeremijs ir tik seksīgs un pievilcīgs, ka viņam labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli.

Aizvadītā gada pavasarī amerikānis tika atbrīvots no ieslodzījuma, un viņš uzreiz ķērās klāt modeļa karjeras kaldināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!