Foto: Vida Press

Šopavasar par septīto pasaulē lielāko krūšu īpašnieci dēvētā amerikāniete Leisija Vailda (attēlā) šokēja sabiedrību, ieturot drastisku ūdens un ābolu diētu, un jaunākie publiskotie foto apliecina, ka tievēšanas rezultāti kļuvuši vēl žilbinošāki.

Leisija aprīļa sākumā uzsāka stingru diētu, kuras noteikumi robežojās ar pilnīgu neprātu - brango krūšu īpašniece gandrīz divus mēnešus pārtika tikai no ūdens, citronu sulas un viena ābola dienā.

Tievēšanas pirmie rezultāti bija manāmi jau pēc sešām nedēļām  - Leisijas ķermeņa svars bija samazinājies par gandrīz desmit kilogramiem, un marta izskaņā jaunās ķermeņa aprises pasaulē septīto lielāko krūšu īpašniece visā krāšņumā nodemonstrēja pludmalē.

Par spīti tam, ka diēta rada draudus Leisijas dzīvībai, viņa negrasās apstāties. Blondā daiļava joprojām pārtiek tikai no ūdens un viena ābola dienā, lai vēl vairāk samazinātu sava vidukļa apkārtmēru.

Savas ķermeņa pārvērtības sešu bērnu māmiņa šonedēļ atkal izrādījusi pludmalē, bet, protams, reti kurš spējis adekvāti novērtēt atsevišķu viņas ķermeņa daļu izmaiņas, jo visu acis ierasti pievērstas kuplajām krūtīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!