Foto: F64

Sestdien, 10. augustā, Rīgas Iļģuciema sieviešu cietumā Tvaikoņu ielā notikusi aģentūras Mis Latvija un kompānijas Mediju sistēma labdarības akcija ar nosaukumu Sieviete vienmēr ir sieviete.

Kā portālu DELFI Izklaide informēja akcijas rīkotāji, šī pasākuma mērķis bija humanitāra palīdzība tām sievietēm, mātēm, meitām, mīļotajām un vienīgajām, kuras liktenis ir akli (sic!) ienesis šajā vidē.

"Kas mums visiem pietrūkst? Tikai nedaudz mīlestības! Šeit tās trūkums ir jūtams daudz vairāk. Mēs esam atnākuši pie cilvēkiem, kuri ir ieslodzīti un dzīvo savā mazajā pasaulē. Mēs ļoti ceram, ka esam atnesuši kaut nedaudz pozitīvas emocijas.

Vai ir iespējams pateikt, kas viņām nepieciešams, atrodoties pilnā valsts apgādībā? Un vai mums ir vēlēšanās ieraudzīt kaut nedaudz smaida atblāzmas šo sieviešu sejās?" savā uzrunā teica aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele.

Labdarības pasākuma ietvaros ieslodzītās sievietes varēja vērot dažādus priekšnesumus, klausīties mūziķu uzstāšanos, pie viņām viesojās skaistumkonkursa Mis un misters Latvija dalībnieki, kā arī iluzionistu pāris Enriko un Dace Pecolli.

Iļģuciema sieviešu cietums ir atvērts kopš 1949. gada. Šobrīd tajā atrodas vairāk nekā 300 izmeklējamo un ieslodzīto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!