Foto: instagram.com/bemytravelmuse/
Daudziem šķiet, ka vienatnē doties uz kino, vakariņās un ballītēm ir slikts tonis vai neizdevušās dzīves pazīme, taču 29 gadus vecā amerikāniete Kristīna Adisa (attēlā) apņēmusies lauzt sabiedrībā valdošos stereotipus par vientuļniekiem – viņa apceļo pasauli bez kompanjoniem.

Mediju interesi Adisa izpelnījusies, pateicoties savam Instagram foto blogam, kurā sieviete atspoguļo ceļojumu gaitas. Amerikānietes veidotie attēli ir unikāli - tie uzņemti dažādos pasaules nostūros, un bildēs redzama tikai viņa un dabas skati. No cilvēku burzmas tajos nav ne vēsts.

Kā vēsta ārvalstu mediji, ceļojumu gaitas Adisa uzsākusi pirms trīs gadiem. Pēc tam, kad sieviete guvusi smagu rokas traumu, viņa pametusi darbu birojā, pārdevusi visu savu iedzīvi un, bruņojusies tikai ar rokas bagāžu, devusies uz Kambodžu.

Par spīti tuvinieku rūpēm un ļaužu brīdinājumiem, ka sievietei ceļot vienatnē nav droši, amerikāniete trīs gadu laikā jau paviesojusies 35 dažādās valstīs, uzkāpusi pasaules augstākajos kalnos un sarakstījusi grāmatu, kurā atspoguļojusi savas gaitas.

Viņas Instagram foto blogam jau ir vairāk nekā 31 tūkstotis sekotāju, un vientuļā pasaules apceļotāja izveidojusi arī blogu Be My Travel Muse (to iespējams apskatīt šeit), kurā apraksta savu pieredzi.

Adisa kļuvusi par iedvesmas avotu daudziem tūristiem, un viņas tīmekļa blogu katru mēnesi lasa vairāki desmiti tūkstoši ļaužu, kas arī kādu dienu, iespējams, sapņo pasauli apskatīt vienatnē un doties ceļojumā bez gidu un draugu svītas. Ar Kristīnas krāšņo Instagram blogu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!