Foto: Vida Press
Glancētais izdevums "Maxim" nesen publiskoja ikgadējo topu ar simts pasaulē seksīgākajām sievietēm. Kārdinošo daiļavu apkopojumā ierindota arī latviešu izcelsmes apakšveļas modele Lana Zakocela (attēlā).

Jau vēstīts, ka par seksīgāko sievieti pasaulē šogad atzīta 20 gadus vecā amerikāņu modele, Holivudas aktiera Stīvena Boldvina meita Heilija Boldvina. Savukārt pārējās 99 skaistules apkopojumā ierindotas jauktā secībā.

Daugavpilī dzimušās Lanas vārds gozējas līdzās tādām pasaulslavenām sievietēm kā Kendela Džennera, Džidži un Bella Hadidas, Kara Delevinja, Krisija Teigena un citām nopelniem bagātām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuras regulāri gozējas starmešu gaismās.

"Maxim" aprakstā teikts, ka Lana 16 gadu vecumā no Latvijas pārcēlusies uz Angliju un kopš tā laika likusi zaudēt prātu daudziem. Jāatzīmē, ka latviešu izcelsmes skaistules foto rotāja izdevuma maija numura vāku.

Lana par modeli strādājusi daudzās pasaules metropolēs – Londonā, Parīzē, Ņujorkā, Losandželosā un citviet. Viņa sadarbojusies ar tādiem atzinīgi novērtētiem zīmoliem kā "Dior", "Thierry Mugler", "Cartier", "Clarins", "Garnier" un citiem.

Savukārt pēdējā laikā Lanas vārds ārzemju ziņu virsrakstos izskanējis šķiršanās skandālā. Šobrīd tiek šķirta viņas laulība ar amerikāņu diplomātu, miljonāra dēlu Džastinu Etzinu, un pāris nespēj vienoties, kā pēc attiecību izjukšanas tiks dalīta manta.

Thank you @maximmag for including me in World's HOT 100! 💋 #hot100 @thelionsny @gilles_bensimon

A post shared by Lana Zakocela (@lanazakocela) on Jun 5, 2017 at 8:50pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!