Foto: Publicitātes foto

28. septembrī Indonēzijas salā Bali tiks kronēta šī gada Miss World titula ieguvēja, bet delegātes no 125 pasaules valstīm uz 63. konkursa noslēdzošo fāzi saulainajās salās ir jau ieradušās.

Skaistuļu vidū ir arī 22 gadus vecā jelgavniece Eva Dombrovska (attēlā), kura par "Mis Latvija" titula ieguvēju kļuva 2011. gadā, taču pasaules mērogā vienu gadu izlaida.

Jau ziņots, ka pagājušajā gadā Evu aizvietoja dejotāja, modele un uzņēmēja Anastasija Skibunova, bet uzvaras laurus plūca ķīniete Ju Venhsia.

Konkursā paredzēta plaša pasākumu programma, sākot no nacionālo kostīmu atrādīšanas, savu talantu demonstrēšanas un golfa turnīra un beidzot ar iznācieniem vakartērpos un bikini.

No Baltijas valstīm konkursā piedalās arī 22 gadus vecā lietuviete Ruta Mazurevičūte, bet konkursā pirmo reizi piedalās skaistules no Kamerūnas, Uzbekistānas, Kosovas un Gvinejas.

Tiesa, konkursu jau tā sākumā pavada nelāgi protesti no musulmaņu puses, kuri nevēlas, lai reģionā notiktu šādas izvirtības, tāpēc organizatori konkursa finālu pārcēluši uz hinduistu apdzīvoto Bali pusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!