Foto: Publicitātes foto
Populārā dziedātāja LieneCandy (attēlā) ir viena no pašmāju slavenībām, kura var lepoties ar patiesi perfektu augumu, ko viņa ļauj novērtēt pikantās foto sesijās un skatuves tērpos. Liene atklāj – ideālas formas sasniegšana viņai prasījusi vairākus gadus.

"Tas, ko varu droši teikt - uzturēt sevi labā formā nav viegli, it sevišķi tādiem maza auguma cilvēkiem kā man. Katrs liekais kilograms uzreiz redzams vaigos," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta LieneCandy.

Viņai sevis uzturēšana formā ir nemitīgs darbs, kas sastāv no ikdienas treniņiem un rūpīgas sekošanas ēdienkartei. Dziedātāja trenējas katru dienu vismaz pa stundai - citreiz tās ir dejas, citreiz - kikbokss, kardiotreniņi vai nodarbības uz trenažieriem. Rezultāts ir acīmredzams - Lienes figūra ir nevainojama.

"Es varu lepoties ar savu augumu. Pēc bērna piedzimšanas biju apaļa - ne salīdzināt ar to, kā izskatos tagad. Man patīk atskatīties uz to laiku un saprast, ka pūliņiem bijis rezultāts. Mans piemērs pierāda: ja cenšas un grib - var dabūt gatavu visu," uzskata dziedātāja.

Gaidot savu dēliņu, Liene pieņēmusies svarā par 25 kilogramiem, un pēc dzemdībām no liekā svara atbrīvojusies lēnām, bet mērķtiecīgi. Visgrūtāk, protams, bijis atbrīvoties no pēdējiem pieciem liekajiem kilogramiem.

"Man bija nepieciešami trīs gadi, kamēr organisms pierada pie tā, ka sāku pareizi ēst, un svars pazuda," stāsta Liene. Viņa atzīst, ka reizēm, protams, sagrēko un saēdas neveselīgus kārumus, bet citādi viņas ikdienas ēdienkartē jau gadiem pastāv zināmi ierobežojumi.

"Nelietoju gāzētus dzērienus - ikdienā dzeru tikai ūdeni. Otrs mans svarīgais princips - atsacīšanās no piedevām. Ēdu gaļu ar salātiem vai tikai salātus, neliekot klāt vēl kartupeļus, rīsus vai makaronus. Otrs variants - tikai piedevas, bez gaļas, piemēram rīsi ar kādu mērci.

Nedrīkst uz šķīvja salikt visu - gaļu, rīsus un salātus, jo tad sanāks pārēsties. Pēc ēšanas vienmēr jāpaliek sajūtai, ka gribas vēl mazliet," savos uztura pamatprincipos dalās populārā dziedātāja.

Viņa uzskata, ka gaidāmā peldkostīmu sezona ir lieliska motivācija ikvienai meitenei parūpēties par savu izskatu, un aicina nebaidīties ieviest pārmaiņas ēdienkartē.

"Lai kuņģis ieņemtu pareizo formu, nepieciešamas trīs dienas. Šo dienu laikā būs sajūta, ka neesi īsti paēdis, bet pēc tam vairs neprasīsies papildus našķus. Trīs dienas paciesties nav tik grūti," iedrošina Liene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!