Foto: DELFI
Šonedēļ pa Rīgas glamūrīgākajiem pasākumiem klīst arī kāda tumšmataina daiļava, kura savas spilgtās ārienes dēļ jau izpelnījusies īpašu vīriešu uzmanību. Tas ir transvestīts Agnese Landau, dzimis kā Rauls Mamedli, kurš labprāt pozē arī fotogrāfiem.

Agnese jeb Rauls dzimusi Azerbaidžānā, bet jau vairākus gadus dzīvo mums kaimiņos - Lietuvā. Viņa tiek dēvēta par Lietuvas slavenāko transvestītu, bet pati sociālajos tīklos sevi dēvē par "Lietuvas mīlestības simbolu".

Ikdienā Agnese darbojas kā friziere un stiliste, un tieši interese par modi arī atvedusi viņu uz Rīgu. Lietuvas transvestīts Latvijā atrodas, lai noskaidrotu jaunākās stila aktuālitātes un baudītu Rīgas 22. modes nedēļas skates.

Latvijas sabiedrības krējums Agnesi savā bariņā pieņēmis atplestām rokām, un daudzu vīriešu kārtas modes mīļotāju acis nereti pie Agneses auguma aprisēm kavējas ilgāk nekā pie tā, kas notiek uz modes skates mēles.

Uz Krievijas dizaineres Polinas Samarinas skati Agnese bija ieradusies īpaši draiskā tērpā, kas izcēla visus viņas labumus. Lietuvas zvaigzne bija izvēlējusies apspīlētu mini kleitu ar īpaši dziļu izgriezumu dekoltē zonā, pierādot, ka arī vīrietis var izveidot sev tādas krūtis, par kādām sapņo ikviena dāma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!