Foto: Vida Press
Kamēr daži vēl patiešām tic, ka iemantot popularitāti visā pasaulē, nopelnīt kaudzi naudas un gozēties slavas zenītā iespējams ar talantu vien, amerikānis Džefrijs Linns Stainingers jeb Džefrī Stārs (attēlā) jau pirms vairākiem gadiem saprata, ka daudz vienkāršāk šos mērķus sasniegt, pārtopot par transvestītu.

Puisis nāca pasaulē 1986. gadā, un Džefrī ir viens no populārākajiem transvestītiem ne tikai savā dzimtajā štatā Kalifornijā, bet visās Savienotajās valstīs, turklāt, viņa slava turpina pieaugt.

Sieviešu drēbju cienītājs ir multimākslinieks - modelis, dizaineris, grima mākslinieks, dīdžejs, dziedātājs un pat komponists -, taču visas šīs virsotnes viņam palīdzēja sasniegt neremdināmā kāre pēc slavas, kuras dēļ viņš, lai pievērstu sev pastiprinātu uzmanību, sāka tērpties pretējā dzimuma drānās.

Tiesa, interese par dāmu drēbēm transvestītam radās jau bērnībā. Kad Stārs bija vien sešus gadus vecs, viņa tēvs nomira. Puisi uzaudzināja viņa māte - modele -, un pusaudža gados zēnam parādījās pastiprināta vēlme izmēģināt savas māmiņas kleitas un grimu.

Stāra reibinošā karjera aizsākās tīmekļa vietnē MySpace, kur viņš izveidoja savu blogu un publicēja paša komponētās dziesmas, un drīz vien ērmīgais, bet neatlaidīgais puisis kļuva par vienu no populārākajām personībām šajā portālā.


Šobrīd transvestīts jau izdevis pats savu apģērbu līniju, radījis lērumu dziesmu, kas, brīnumainā kārtā, guvušas arī visai atzīstamus panākumus zināmās aprindās, un bauda sabiedrības mīluļa statusu - Džefrī ir visai biežs slavenību burziņu viesis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!