Foto: Vida Press
Amerikāņu modele, "ballīšu karaliene" un modes ikona Amanda Lepora (attēlā) tiek uzskatīta par populārāko tranvestītu Amerikā, bet, pēc pašas vērtējuma, viņa ir pelnījusi arī pasaulē dārgākā ķermeņa īpašnieces titulu.

Amanda pasaulē nāca kā puisēns, bet jau pusaudžu gados aptvēra, ka nevēlas visu mūžu pavadīt vīrieša ķermenī. Romāns ar plastisko ķirurgu viņai jau 19 gadu vecumā ļāva veikt pirmās dzimuma maiņas operācijas, un turpmākajos gados ķermeņa uzlabošana turpinājusies.

Šobrīd 46 gadu vecumu sasniegusī daiļava ir vairākas reizes palielinājusi krūtis, viņas dibenā ievietoti implanti, kā arī veiktas citas procedūras, bet nesen Amanda atklājusi, ka slaidu vidukli viņa ieguvusi, pateicoties īpaši nežēlīgai metodei - viņai salauztas apakšējās ribas.

Amerikā šāda procedūra nav atļauta, bet Amanda to veikusi Meksikā, kur speciālisti viņai salauzuši apakšējās ribas un ievirzījuši tās uz iekšu, tā kā visnotaļ nežēlīgā procedūra nav atstājusi pat rētas.

Tāpat, protams, trakulīgajai dāmai veiktas neskaitāmas sejas korekcijas - palielinātas lūpas, mainīta deguna forma un matu līnija, sejā ievadīts liels daudzums botoksa un veikti citi uzlabojumi.

Pati Amanda ar savu izskatu ir ļoti apmierināta, nenožēlo nevienu no veiktajām operācijām un ir pārliecināta, ka viņa godam nopelnījusi pasaulē dārgākā ķermeņa īpašnieces titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!