Foto: Vida Press
Daudzpusīgā franču izcelsmes TV personība, modele un eksotiskā dejotāja Angelika Frenčija Morgana nesen uzsākusi attiecības ar amerikāņu dīdžejmeiteni un šovu zvaigzni Gabiju Greko (attēlā). Savu neizmērojamo mīlestību abas daiļaviņas apliecinājušas draiskā fotosesijā.

Lellei Bārbijai līdzīgās Frenčijas kāre pēc publicitātes ir apbrīnojama – šonedēļ viņa jau paguvusi tapt iemūžināta visu laiku, iespējams, neveiksmīgākajā pikantajā fotosesijā. Lai labotu šo misēkli, viņa metusies uz vienu roku ar savu šī brīža simpātiju.

Draiskais lesbiešu pārītis jau paguvis piedzīvot publisku izgāšanos – nelāgu ķibeli ar saplīsušu kurpi. Savukārt šonedēļ tabloīdos plaši apspriestos apkaunojošos foto Gabija un Frenčija centušās aizēnot ar neķītru pozēšanu fotogrāfam Malibu pludmalē.

Kolorītās dāmas fotogrāfam nav likušas vilties – abas kameras priekšā gorījušās kā īstas profesionāles, izspēlējot dažādas pikantas pozas. Talkā ņemti arī cukurgailīši, kurus draiskules laizījušas un sūkājušas uz gleznainā okeāna viļņu fona. Tiesa, viss process padevies īpaši vulgārs un piedauzīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!