Foto: Vida Press
Lielbritānijā dzīvojošā Katarīna Makajova nu var iedvesmot daudzus ar savu stāstu, kā neļauties slinkumam, mainīt dzīvesveidu un pasniegt sev vislabāko dāvanu – veselību un sapņu figūru.

33 gadus vecā Slovākijā dzimusī skaistule agrāk svēra 93 kilogramus un nēsāja 46. izmēra apģērbu.

"Es agrāk sevi ienīdu. Es atceros, kā raudāju veikala pielaikošanas kabīnē, jo nespēju ielīst džinsās. Es vienmēr ņēmu mazāku izmēru, jo nespēju pieņemt patiesību par izmēru, kurš man bija," izdevumam "The Sun" savu stāstu atklājusi Katarīna.

"Es vienmēr biju liela meitene. Manā uzturā bija daudz ogļhidrātu un tauku. Es pārtiku no saldumiem. Manā ēdienkartē nebija labo tauku un olbaltumvielu," agrākos ēšanas paradumus atklāj loģistikas speciāliste, kura nu ar interneta starpniecību konsultē arī citus.

Kaut viņas aptaukošanās nešķita pārlieku liela, viņa vienmēr sapņojusi kļūt veselīgāka, tvirtāka un slaidāka. Bet viņai vienmēr trūcis apņēmības. "Agrāk manas brokastis sastāvēja no "Snikera" un čipsu pakas – tās tomēr nav normālas brokastis, un tādēļ es izskatījos tā ,kā izskatījos," šobrīd atzīst sportiskā daiļava.

Tomēr 2013. gadā viņa saņēmusies un nolēmusi savu trīsdesmito dzimšanas dienu sagaidīt tievāka. Viņa beidzot atteicās no dažādām "superdiētām", kuras visas ar savu jo-jo efektu drīz vien atgriezušas Katarīnu pie iepriekšējā svara.

Savu trīsdesmito dzimšanas dienu viņa sagaidīja jau par septiņiem kilogramiem vieglāka, bet viņa neapstājās pie sasniegtā. Jaunā sieviete atteicās no cukura pārbagātajām uzkodām, izvēloties četras veselīgām uzturvielām bagātas ēdienreizes dienā, un turpināja zaudēt svaru, un uzlabot formu.

Šobrīd viņa ir par 31 kilogramu vieglāka un sver 62 kilogramus. Katarīna nēsā 36.-38. izmēra apģērbu un beidzot var uzvilkt tādas drēbes, par kurām agrāk tikai sapņoja.

Trīs reizes nedēļā viņa dodas uz fitnesa treniņiem.

Katarīna ir sajūsmā ne tikai par savu izskatu, bet arī par to kā mainījusies viņas dzīve uztvere. Viņa jūtas laimīgāka un veselīgāka. Viņa ir apņēmīga, nepadodas un vairs neļaujas sevi pārņemt negatīvām domām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!