Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu žurnāls Fitness Magazine, veicot aptauju savu lasītāju vidū, pasludinājis 2014. gada labākās figūras īpašnieci starp šovbiznesa zvaigznēm, un par tādu atzīta Holivudas aktrise Lupita Njongo (attēlā).

Otrajā vietā aiz 31 gadus vecās aktrises žurnāla lasītāji ierindojuši sievieti, kura ne reizi vien uzvarējusi tamlīdzīgās aptaujās, - proti, dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu, kura šogad nosvinēja savu 45. dzimšanas dienu.

Tāpat izdevums izvēlējies šī gada labāko foto sesiju - par tādu nosaukta sesija žurnāla Interview augusta numurā, kurā aktrise Keira Naitlija redzama kailām krūtīm (to var apskatīt šeit).

Savukārt par divām labākajām kompozīcijām, kuru pavadījumā vislabāk nodarboties ar fitnesu, nosauktas Teilores Sviftas dziesma Shake it Off un Igijas Azalijas dziesma Fancy.

Kas attiecas uz gada skaistākā ķermeņa īpašnieci - meksikāņu un kenijiešu izcelsmes aktrisi Njongo, viņa uz lielajiem ekrāniem debitēja pagājušajā gadā, piedaloties filmā 12 gadi verdzībā, par ko saņēma "Oskara" balvu kā labākā otrā plāna aktrise.

Šogad viņa filmējās trillerī Non-Stop ar Laiemu Nīsonu galvenajā lomā, bet viņas nākotnes plānos ir vēl lielāka ieslīgšana Holivudas komercfilmu dūksnājā, jo Lupita būs redzama jaunajā Zvaigžņu karu sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!