Foto: Uģis Nagliņš

Sagaidot ziemu, par vasarīgu pārsteigumu parūpējies pašmāju fotogrāfs Uģis Nagliņš, kurš šonedēļ savā Facebook profilā publiskojis savulaik šovā Okartes skatuve iepazītās Lingitas Linas Bopulu (attēlā) fotosesiju

DELFI Izklaidei pastāstīja fotogrāfiju autors, tās uzņemtas šī gada augustā pie Daudas ūdenskrituma, un kopā ar fotogrāfu to tapšanā iesaistījusies arī grima māksliniece un friziere Madara Struka.

Lingita, kura ar panākumiem pozējusi pašmāju žurnālam Playboy un pat prestižā vīriešu žurnāla Filipīnu izdevumam, kā arī piedalījusies citos fotoprojektos, šajā attēlu sērijā iejutusies džungļu meitenes tēlā, un uzburt nepieciešamo noskaņu palīdzējis arī stilistes Ruānas Durevskas sarūpētais visnotaļ pieticīgais tērps.

Jau vēstīts, ka Nagliņš, kurš arī agrāk fotografējis Lingitu, ar fotomākslu aizraujas jau kopš vidusskolas gadiem, bet profesionālāk viņš ar to sācis nodarboties pirms četriem gadiem, kad dzīvojis Īrijā. Jau divus gadus viņš ir atgriezies dzimtenē un nodarbojas ar kāzu un privāto sesiju iemūžināšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!