Foto: Publicitātes foto

Šovā Okartes skatuve iepazītā Lingita Lina Bopulu (attēlā) jau sevi pierādījusi kā veiksmīgu modeli, pozējot žurnālam Playboy un piedaloties citos projektos, un nesen viņa atkal ļāvusies fotografēšanās priekam.

Jaunās foto sērijas autors ir fotogrāfs Uģis Nagliņš, bet modeles sapošana uzticēta stilistēm Madarai Strukai un Ruānai Durevskai. Kā atklāj fotogrāfs, viņš un Lingita dzīvo vienā daudzdzīvokļu māju rajonā, tāpēc ikdienā bieži nākas saskrieties.

"Redzot meiteni dzīvē, kā arī apskatot Lingitas fotogrāfijas sociālajos tīklos, man radās ideja viņu uzaicināt sadarboties jaunā projektā," stāsta Nagliņš, kurš Lingitu bildējis pie Daudas ūdenskrituma.

"Ideja par tēlu radās visiem kopā. Vēlējāmies, lai vide būtu dabiska, nevis mākslīgi veidota, tāpēc visi bijām par to, lai fotosesija notiktu pie dabas krūts, nevis studijā. Spontāni man ienāca prātā doma, ka arī tērps modelei varētu būt veidots no dabas materiāliem, kas labi iederētos izvēlētajā fotosesijas vietā pie ūdenskrituma," fotosesijas konceptu skaidro fotogrāfs.

Nagliņš ar fotomākslu aizraujas jau kopš vidusskolas gadiem, bet profesionālāk viņš ar to sācis nodarboties pirms četriem gadiem, kad dzīvojis Īrijā. Jau divus gadus viņš ir atgriezies dzimtenē un nodarbojas ar kāzu un privāto sesiju iemūžināšanu.

Tāpat jaunais fotogrāfs uzsācis darbu pie vērienīgāka projekta - Latvijas muižās, pilīs, lauku sētās un pilsētās top fotogrāfiju sērija ar erotisku piesitienu, un gada beigās ir plānota izstāde.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!